Bruke sporingsfiler

Når du rapporterer et problem til ekspertene hos Kasperskys kundeservice,kan de be deg om å generere en rapport med informasjon om driften av den utvidede versjonen av Kaspersky Password Manager og sende den til Kasperskys kundeservice. Ekspertene i kundeservice kan også be deg om å opprette en sporingsfil. Sporingsfilen gjør det mulig å utføre en trinnvis undersøkelse av kjøringen av programkommandoer for å finne ut når feilen oppstår.

Hvis ekspertene i kundeservice trenger mer detaljert informasjon om problemet ditt, vil de be deg endre programinnstillingene i systemverktøyene på datamaskinen din. Ekspertene i kundeservice vil gi deg all nødvendig informasjon for å utføre disse handlingene (trinnvise instruksjoner, innstillinger som skal endres, skript, ekstra kommandolinjefunksjoner, feilsøkingsmoduler, spesialverktøy osv.). De vil også informere deg om hvilke data som må oppgis for feilsøkingsformål.

Innhold og lagring av sporingsfiler

Sporingsfiler lagres på datamaskinen din i et beskyttet format. De inneholder informasjon om følgende hendelser som registreres av Kaspersky Password Manager:

Sporingsfiler inneholder kun data som kreves for å utføre feilsøking i programmet.

Aktiveringskoder for Kaspersky Total Security 2016 eller nyere og Kaspersky Small Office Security versjon 5 eller nyere kan lagres i sporingsfiler i Kaspersky Password Manager hvis disse programmene brukes sammen på samme enhet.

Om sporingsfiler generert av nedlastings- og installasjonsprogrammet i Kaspersky Password Manager

Sporingsfiler inneholder informasjon om hendelser som oppstår under:

Sporingsfiler generert av nedlastings- og installasjonsprogrammet for Kaspersky Password Manager kan inneholde adressene til serverne som installasjonspakken ble lastet ned fra, samt fullstendige navn på installerte filer og snarveier.

Sporingsfiler generert av nedlastings- og installasjonsprogrammet for Kaspersky Password Manager lagres i %TEMP%-mappen og har følgende navn:

Sporingsfiler generert av nedlastings- og installasjonsprogrammet for Kaspersky Password Manager lagres på enheten straks du installerer produktet, og slettes permanent når operativsystemet slås av.

Om All.log-sporingsfiler

All.log-sporingsfiler inneholder informasjon om hendelser som oppstår når:

All.log-sporingsfiler kan inneholde fulle navn på Kaspersky Password Manager-filer, nettstedsadresser, identifikatorer for nettskjemaelementer, nettlesernavne og -versjoner, domenenavn og IP-adresse til proxy-serveren, IDer og typer til hvelvoppføringer, navn på hvelvoppføringer, antall pålogginger på hvelvet for å logge inn på nettsiden, type skjema som gjenkjennes på nettsiden.

All.log-sporingsfiler lagres i mappen %ProgramData%\Kaspersky Lab\Kaspersky Password Manager 24.0\Logger-mappen og er navngitt i følgende format:

All.log-sporingsfiler lagres på enheten hvis du merker av for Logg programhendelser, og slettes permanent når du avinstallerer programmet.